Mediatraining Christenunie Amsterdam

Arend heeft de ChristenUnie Amsterdam een mediatraining gegeven. Hij doet dit vol passie en bewogenheid voor zijn vak. Het was heel boeiend om te horen hoe het eraan toe gaat op een redactie. Hij legt het hele proces van het publiceren van persberichten bloot. Hierdoor zijn wij nu in staat beter aan te sluiten aan… Lees verder “Mediatraining Christenunie Amsterdam”

Manuel Voordewind - Campagneleider ChristenUnie Amsterdam

Host bij gala

Als host van ons Gala had hij een prominente positie in het programma en hij maakte die plek helemaal waar. Hij begreep dat hij als host naast presentator ook gastheer was en stelde zich ten dienste van de sprekers en prijswinnaars, die daardoor het middelpunt van de aandacht konden zijn. Tegelijkertijd zorgde hij ervoor dat… Lees verder “Host bij gala”

Ursula van Zantvliet - Rozemeijer oprichter MeerBusiness

Avondvoorzitter

Ik vond dat je het ERG goed deed als avondvoorzitter: pittig, geestig, gevat en opgewassen tegen querulanten etc. Well… Lees verder “Avondvoorzitter”

Maurits Groen - Co-Founder and Co-CEO at WakaWaka

Voorzitter bewonersavonden

Tijdens mijn stadsdeelwethouderschap in Amsterdam-Noord (2003-2014) heeft Arend de Geus verschillende keren bewonersavonden voorgezeten. Hij deed dat altijd doortastend en met vaste hand, en tegelijk op innemende en ontspannen wijze. Hij vertolkte uitstekend wat aan inhoud en emoties uit de zaal kwam, maar altijd op faire wijze zodat ik mij als bestuurder ook recht gedaan… Lees verder “Voorzitter bewonersavonden”

Kees Diepeveen - wethouder gemeente Utrecht

Presentator releaseparty

Arend was presentator bij de releaseparty van mijn boek ‘De big bang van de popmuziek’. Al vaker had ik hem aan het werk gezien in deze hoedanigheid en altijd is dat erg leuk, ongedwongen, naturel en aanstekelijk. Ook als dagvoorzitter of gespreksleider kan ik Arend van harte… Lees verder “Presentator releaseparty”

Marc Stakenburg - Muziekarcheoloog

Gespreksleider

Arend de Geus is meerdere malen gespreksleider geweest tijdens avonden over de Strategische Parkeer Agenda Noord. Het is mij opgevallen dat Arend in een drukke zaal waar heftig gediscussieerd wordt over lastige onderwerpen, mensen de ruimte geeft om hun punt te maken. Hij neemt daarbij een neutrale houding aan, maar blijft tegelijkertijd toegankelijk voor het publiek. Ook heeft hij oog voor… Lees verder “Gespreksleider”

Saskia Groenewoud - Dagelijks bestuur bestuurscommissie stadsdeel Amsterdam-Noord

Presentator

Als Arend ergens zijn neus in steekt doet hij dat vol overgave en met oprechte interesse. Hij is nieuwsgierig, heeft humor, is rap van de tongriem gesneden en zet al deze kwaliteiten in om zaken te organiseren, mensen te motiveren en te binden. Hij krijgt echt dingen voor elkaar, onder meer in projecten die hij organiseert of waar hij eindredactie over voert. In… Lees verder “Presentator”

Abel de Lange - presentator, zanger/gitarist, producer

Dagvoorzitter netwerkbijeenkomst

Arend was dagvoorzitter bij de netwerkbijeenkomst van WNKL, waarbij hij ook bevraagd kon worden over het genereren van free publicity. Hij heeft me nieuwe inzichten gegeven en concrete handvattenaangereikt op het gebied van free publicity. Heel… Lees verder “Dagvoorzitter netwerkbijeenkomst”

Greke Delsing - Opleidingsadviseur InHolland Academy

Debatleider

Arend heeft een debat geleid bij Cordaan. Hij was een inspirerende, prikkelende en goed voorbereide debatleider, mede door hem was het een succesvol en inhoudelijk sterk… Lees verder “Debatleider”

Anna Riemersma - Programmamanager Informele Zorg Cordaan

Gespreksleider

Arend was gespreksleider tijdens de 2e Sociëteit Luce in YXIE Lab. Dankzij Arend werden de debatten in goede banen geleid en ontstond er een prettige sfeer. Ook werd de tijd goed in de gaten gehouden. Zeer prettig om mee samen te… Lees verder “Gespreksleider”

Jeroen van Paassen - Art Curator

Moderation Noorderparkkamer

Arend moderated an interactive game about wind-energy in the Noorderparkkamer (twice at different days). Both days weren’t extremely busy and we were a bit afraid that there would be too little contestants. But, Arend did what we hoped for. He knew how to get through to the people and made them enthusiastic about joining the game. He… Lees verder “Moderation Noorderparkkamer”

Floor Thomasse - Senior projectmanager Stad & Co

Presentatie muziekfestival

Arend heeft de slotmanifestatie van de Week van de Ontmoeting in Amsterdam Noord gepresenteerd: een muziekfestival met muziek uit veel in Amsterdam Noord vertegenwoordigde culturen. De taak van Arend was om tussen de optredens de tijd te vullen met interviews met organisatoren van activiteiten, de wethouder en met de stadsdeeldichteres. Arend deed dit met verve en met… Lees verder “Presentatie muziekfestival”

Frank de Graaff - adviseur gemeente Amsterdam