DAGVOORZITTER en MODERATOR

Ik heb ruime ervaring met het leiden van bijeenkomsten. Mijn aandeel kan bestaan uit het aankondigen van sprekers en gasten, maar kan ook verdere invulling krijgen met het leiden van een discussie of het houden van interviews. Dat kan bij iedere vorm van samenzijn, zoals een congres, symposium, brainstormsessie, inspraakavond of andere gelegenheid. Improviseren en interactie met publiek zijn elementen waar ik goed in ben in mijn rol als dagvoorzitter, moderator of gespreksleider.

In een voorgesprek met de organisator van de bijeenkomst bepalen we wat het doel is dat er behaald moet worden. Dat doel faciliteer en bewaak ik tot aan de eindconclusie.

Advies

Hoe eerder ik betrokken word bij het organiseren van de bijeenkomst, hoe meer ik kan betekenen. Dat kan in diverse vormen zijn als dagvoorzitter, gesprekleider, host of moderator. Ik kan helpen met en adviseren over het opstellen van het programma en het zoeken naar geschikte sprekers en werkvormen.

Mijn kracht is dat ik het prettig vind om voor een publiek te staan, maar dat ikzelf niet het onderwerp van die aandacht hoef te zijn. Daardoor beweeg ik me als moderator ongedwongen en gemakkelijk, maar staat mijn ego de sprekers en het thema van de bijeenkomst niet in de weg.

Zonder jargon

Door mijn ervaring met het maken van radio- en televisieprogramma’s breng ik vaart en energie, en kom ik snel tot de kern. Ik bewaar evenwicht tussen meerdere sprekers en kan goed een brug slaan tussen hun inhoudelijke presentaties en een publiek. Ik zorg voor een gesprek zonder jargon, waardoor een onderwerp ook voor minder ingewijden helder wordt.

Ik ga graag met je aan de slag. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of een eerste advies!